VvE

“Met meer dan 15 jaar ervaring een specialist in VvE”

Als VvE wilt u rondom de schoonmaak- en glasbewassing zo min mogelijk gedoe, u heeft het immers al druk genoeg met van allerlei andere zaken. U zoekt daarom een schoonmaakbedrijf dat u ontzorgt. Wij ontzorgen u zo goed mogelijk en zijn het visitekaartje van de VvE als wij de werkzaamheden uitvoeren. We zijn gewend dat onze partners werken met onderhoudsbegrotingen en binnen de servicekosten van bewoners moeten blijven.

Wij dragen bij aan een schone omgeving van uw complex

Onze schoonmakers zijn de ogen en oren, oftewel het verlengstuk van de huismeester/wijkbeheerder. Wij signaleren, melden en zijn door een programma op maat op te stellen onze klanten zo goed mogelijk van dienst. Daarbij leveren wij een breed pakket van diensten, van regulier schoonmaakonderhoud tot dieptereiniging.

Werkprogramma op maat

Gesprekken met bewonerscommissies zijn voor ons niet vreemd. Door deze gesprekken bij te wonen, proactief met onze klanten mee te denken, ontzorgen wij onze klanten en hebben zij naar de schoonmaak en glasbewassings geen omkijken. Tevreden klanten kunnen we naar onze mening enkel bereiken door programma’s op maat vast te stellen en deze later eventueel aan te passen. 

Binnen uw budget tot een oplossing komen

Door onze jarenlange ervaring zijn we gewend binnen servicekosten en budgetten van onze klanten tot oplossingen te komen. In het complex gaan we met de beheerders en bewonerscommissies in gesprek, zo weten wij wat er van ons verwacht wordt en instrueren onze medewerkers.

Service

Met een glimlach

Resultaat

Direct zichtbaar

Opgeleid

Schoonmaakteam

Schoon

Complex

Het leveren van een toegevoegde waarde

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het werkprogramma en de contractafspraken. Door middel van het signaleren van kapotte lampen, scharnieren of overlastproblemen zijn wij een toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze schoonmakers zijn de ogen en oren, oftewel het verlengstuk van de huismeester/wijkbeheerder. Uiteindelijk streven we gezamenlijk zo snel mogelijk naar een écht schoon pand. Daar is namelijk geen discussie over mogelijk, dat is écht schoon.

Heeft u vragen?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Wij nodigen u uit om contact op te nemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

  • De door u ingevulde gegevens gebruiken wij alleen om uw e-mail te beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Voor direct telefonisch contact zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur. U kunt ook het formulier hiernaast invullen.

M.J. Verkerk Facilitair B.V.
Albert Einsteinweg 23a
2408 AP Alphen aan den Rijn