Glasbewassing

“Geniet van buiten door schone ramen, het kan wanneer u wilt.”

Glasbewassing is een specialisme, wat betekent dat dit een andere benadering vraagt dan reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Een andere groep werknemers binnen onze organisatie houdt zich daarmee bezig en wordt daarbij bijgestaan door de operationele leidinggevenden.

Gezamelijk zijn we verantwoordelijk voor het totaalproduct

Uiteindelijk zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor het leveren van een totaalproduct waarin schoonmaak en glasbewassing natuurlijk vaak overlap met elkaar hebben. Om deze werkzaamheden zo goed mogelijk te verzorgen, maken we gebruik van de meest moderne technieken en zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde certificaten. 

Risico-inventarisatie

Door middel van een risico-inventarisatie en evaluatie bekijken we elk pand op voorhand. Zo bekijken wij met welke bewassingstechniek wij het beste resultaat kunnen behalen. Uiteraard nemen wij tijdens onze glasbewassingsbeurten randen, richels en kozijnen mee. Ondanks dat hierin de branche wel eens discussie over ontstaat, zijn wij van mening dat je dit in het reguliere programma moet meenemen. Wij bieden onze glasbewassingsdiensten ook altijd conform bovenstaande voorwaarden aan.

Binnen uw budget tot een oplossing komen

Door onze jarenlange ervaring zijn we gewend binnen servicekosten en budgetten van onze klanten tot oplossingen te komen. In het complex gaan we met de beheerders en bewonerscommissies in gesprek, zo weten wij wat er van ons verwacht wordt en instrueren onze medewerkers.

Service

Met een glimlach

Resultaat

Direct zichtbaar

Opgeleid

Schoonmaakteam

Schoon

Complex

Het leveren van een toegevoegde waarde

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het werkprogramma en de contractafspraken. Door middel van het signaleren van kapotte lampen, scharnieren of overlastproblemen zijn wij een toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze schoonmakers zijn de ogen en oren, oftewel het verlengstuk van de huismeester/wijkbeheerder. Uiteindelijk streven we gezamenlijk zo snel mogelijk naar een écht schoon pand. Daar is namelijk geen discussie over mogelijk, dat is écht schoon.

Heeft u vragen?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Wij nodigen u uit om contact op te nemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

  • De door u ingevulde gegevens gebruiken wij alleen om uw e-mail te beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Voor direct telefonisch contact zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur. U kunt ook het formulier hiernaast invullen.

M.J. Verkerk Facilitair B.V.
Albert Einsteinweg 23a
2408 AP Alphen aan den Rijn