Graffitireiniging

“Als het om professioneel verwijderen van graffiti gaat.”

Graffiti kan de uitstraling van uw pand flink verstoren. Gelukkig hoeft er van een verstoord aanzicht slechts even sprake te zijn aangezien wij een specialistische partij zijn die graffiti op elk moment voor u kunnen verwijderen.

  • Minimale overlast
  • Graffiti volledig verwijderen
  • Muur of gevel weer als nieuw
  • Gebruik van milieuvriendelijke producten

 

Uw muur of gevel zien er weer uit als nieuw

Doordat wij verschillende methodes gebruiken, kunnen wij voor elke situatie een schoon en schadeloos resultaat garanderen. Bovendien is het mogelijk om na het verwijderen een beschermende coating aan te brengen, dit voorkomt dat de graffiti zich hecht aan de gevel. Uw muur of gevel zijn weer als nieuw.

Milieuvriendelijk

Alle producten die we gebruiken zijn milieuvriendelijk, net zoals bij al onze andere aangeboden diensten. Hetzelfde geldt voor onze manier van werken: flexibel, proactief en continu bezig zijn om u zo goed mogelijk te ontzorgen. 24/7 staan we met een glimlach voor u klaar!

Binnen uw budget tot een oplossing komen

Door onze jarenlange ervaring zijn we gewend binnen servicekosten en budgetten van onze klanten tot oplossingen te komen. In het complex gaan we met de beheerders en bewonerscommissies in gesprek, zo weten wij wat er van ons verwacht wordt en instrueren onze medewerkers.

Service

Met een glimlach

Resultaat

Direct zichtbaar

Opgeleid

Schoonmaakteam

Schoon

Complex

Het leveren van een toegevoegde waarde

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het werkprogramma en de contractafspraken. Door middel van het signaleren van kapotte lampen, scharnieren of overlastproblemen zijn wij een toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze schoonmakers zijn de ogen en oren, oftewel het verlengstuk van de huismeester/wijkbeheerder. Uiteindelijk streven we gezamenlijk zo snel mogelijk naar een écht schoon pand. Daar is namelijk geen discussie over mogelijk, dat is écht schoon.

Heeft u vragen?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Wij nodigen u uit om contact op te nemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

  • De door u ingevulde gegevens gebruiken wij alleen om uw e-mail te beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Voor direct telefonisch contact zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur. U kunt ook het formulier hiernaast invullen.

M.J. Verkerk Facilitair B.V.
Albert Einsteinweg 23a
2408 AP Alphen aan den Rijn