Dieptereiniging

“Alles is schoner te krijgen, met onze specialistische kennis helpen wij u graag verder”

Wellicht heeft u weleens het idee dat u alles al geprobeerd heeft en iets niet meer schoon te krijgen is, in de meeste gevallen mist u simpelweg de specialistische kennis om het wel schoon te krijgen. Vloeronderhoud en dieptereiniging zijn twee specialistische vakgebieden waarvoor wij diverse technieken gebruiken. Schrobben, conserveren, strippen, polijsten en impregneren. 

Essentieel onderhoud

We plannen dit onderhoud op momenten dat het u het beste uitkomt, we houden rekening met de bezetting van het gebouw en kunnen het onderhoud ook op avonden of in weekenden uitvoeren. U heeft namelijk geen baat bij overlast of een verlaging van de productiviteit van de medewerkers doordat wij werkzaamheden uitvoeren. Nadat het onderhoud is uitgevoerd, ligt de vloer er weer netjes bij zonder dat u hier overlast van heeft moeten ervaren. ​

Langere levensduur

Voor de levensduur zijn het allemaal belangrijke onderhoudsbeurten. Mede daarom zijn wij continu op zoek naar innovaties op het gebied van deze specialistische werkzaamheden. Mede door deze innovaties zorgen wij voor:

  • Zo schoon als nieuw

  • Een langere levensduur

  • Voorkomen van extra onderhoudskosten​

Binnen uw budget tot een oplossing komen

Door onze jarenlange ervaring zijn we gewend binnen servicekosten en budgetten van onze klanten tot oplossingen te komen. In het complex gaan we met de beheerders en bewonerscommissies in gesprek, zo weten wij wat er van ons verwacht wordt en instrueren onze medewerkers.

Service

Met een glimlach

Resultaat

Direct zichtbaar

Opgeleid

Schoonmaakteam

Schoon

Complex

Het leveren van een toegevoegde waarde

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het werkprogramma en de contractafspraken. Door middel van het signaleren van kapotte lampen, scharnieren of overlastproblemen zijn wij een toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze schoonmakers zijn de ogen en oren, oftewel het verlengstuk van de huismeester/wijkbeheerder. Uiteindelijk streven we gezamenlijk zo snel mogelijk naar een écht schoon pand. Daar is namelijk geen discussie over mogelijk, dat is écht schoon.

Heeft u vragen?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Wij nodigen u uit om contact op te nemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

  • De door u ingevulde gegevens gebruiken wij alleen om uw e-mail te beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Voor direct telefonisch contact zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur. U kunt ook het formulier hiernaast invullen.

M.J. Verkerk Facilitair B.V.
Albert Einsteinweg 23a
2408 AP Alphen aan den Rijn