Opleveringsschoonmaak

“Zorg voor een goede start van uw (nieuwe) locatie.”

Bezemschoon, een begrip waar iedereen in de openbare ruimten wel eens mee te maken heeft gehad. Bezemschoon betekent dat alle losse zaken verwijderd zijn uit de ruimtes en dat alle kamers worden schoongeveegd. Betekent dit dat een ruimte geschikt is voor bewoning? Vaak niet. Opleveringsschoonmaak biedt een basis voor een frisse start. Bij de opleveringsschoonmaak worden niet enkel de vloeren gereinigd. Ook ramen, wanden, sanitaire ruimten en overige wensen kunnen bij deze schoonmaak meegenomen worden.

Een optimaal begin

Wij treden in gesprek, beoordelen de situatie en maken een offerte op maat. Indien u ons toegang tot het gebouw of woning geeft, zorgen wij ervoor dat u alleen het eindresultaat hoeft te beoordelen. Na uitvoer van deze werkzaamheden kunnen wij weer overgaan op het programma dat wij met u op maat hebben samengesteld.

Werkprogramma op maat

Tevreden klanten kunnen we naar onze mening enkel bereiken door programma’s op maat vast te stellen en deze later eventueel aan te passen. 

  • Jarenlange ervaring

  • Een schone en frisse start

  • Hoogwaardige en duurzame materialen

Binnen uw budget tot een oplossing komen

Door onze jarenlange ervaring zijn we gewend binnen servicekosten en budgetten van onze klanten tot oplossingen te komen. In het complex gaan we met de beheerders en bewonerscommissies in gesprek, zo weten wij wat er van ons verwacht wordt en instrueren onze medewerkers.

Service

Met een glimlach

Resultaat

Direct zichtbaar

Opgeleid

Schoonmaakteam

Schoon

Complex

Het leveren van een toegevoegde waarde

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het werkprogramma en de contractafspraken. Door middel van het signaleren van kapotte lampen, scharnieren of overlastproblemen zijn wij een toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze schoonmakers zijn de ogen en oren, oftewel het verlengstuk van de huismeester/wijkbeheerder. Uiteindelijk streven we gezamenlijk zo snel mogelijk naar een écht schoon pand. Daar is namelijk geen discussie over mogelijk, dat is écht schoon.

Heeft u vragen?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Wij nodigen u uit om contact op te nemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

  • De door u ingevulde gegevens gebruiken wij alleen om uw e-mail te beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Voor direct telefonisch contact zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur. U kunt ook het formulier hiernaast invullen.

M.J. Verkerk Facilitair B.V.
Albert Einsteinweg 23a
2408 AP Alphen aan den Rijn