Referenties

Sinds jaar en dag staat de klant bij ons centraal. Mede daardoor is er een hechte kring van klanten ontstaan. Wij zijn trots, trots dat deze klanten voor ons gekozen hebben en dat we hen van dienst mogen zijn. Hieronder treft u een aantal voorbeelden van opdrachtgevers waarmee wij samenwerken.

Gemeente Rotterdam

“Werken voor een stadsmarinier in een focus/aandachtswijk als Bospolder-Tussendijken vraagt soms om snel handelen en inventief regelwerk. Om dit werk goed te kunnen uitvoeren hadden wij behoefte aan een betrouwbare en kundige facilitaire partner. Die hebben wij in M.J. Verkerk zeker gevonden. De organisatie heeft mij de laatste 2,5 jaar met raad en daad bijgestaan op het vlak van schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan het opnieuw aanleggen en klimaatbestendig inrichting van een tuin, het snel en ad hoc schoonmaken van kantoorpanden en tuinen, glasbewassing voor een langere periode en diverse kluswerkzaamheden. Ik heb de medewerkers leren kennen als betrouwbare professionals. De klant staat voorop, geen loze beloftes, reële prijzen. Tevens is het een bedrijf met een sociaal hart; in overleg met de gemeente Rotterdam hebben ze een bewoner met een bijstandsuitkering uit de wijk BoTu in dienst genomen. Met als gevolg voor deze werknemer: uitstroom uit de bijstand en een nieuw perspectief.”

Marjolein Langbroek
Projectsecretaris
Gemeente Rotterdam

Havensteder

“Een schoon complex vormt de basis voor een leefbare wijk. De samenwerking met een schoonmaakpartner is daarmee essentieel. Van een schoonmaakpartij vraag ik meer dan alleen de uitvoering van het programma. De aanwezigheid in de wijk, het signaleren van misstanden en het actief handelen in samenwerking met wijkbeheerders maakt het verschil. Dit alles vind ik terug in de samenwerking met M.J. Verkerk.”

B. van Hoorn
Havensteder

VP&A Vastgoedmanagement

“VP&A Vastgoedmanagement heeft voor diverse bij hun in beheer zijnde appartementencomplexen namens de VvE schoonmaak werkzaamheden uitbesteed aan M.J. Verkerk Facilitair.

Verkerk voert deze werkzaamheden waarbij te denken valt aan geplande algemene schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing, maar ook onverwachte werkzaamheden zoals containerruimtes ontruimen of olie verwijderen meer dan uitstekend uit, daarnaast is acteren op onverwachte situaties waarbij planningen aangepast moeten worden geen enkel probleem, ‘wanneer het kan dan kan het’.

De medewerkers zijn klantvriendelijk en voeren de werkzaamheden uit met een glimlach. Verder verloopt de communicatie prettig en is deze laagdrempelig, het bedrijf staat een no-nonsense aanpak voor ogen, is open en transparant, komt afspraken na, kortom doet net dat stapje ‘meer’.”

Jeroen Knol
VvE-manager
Vp&A Vastgoedmanagement

VvE diensten

“De firma Verkerk en de eigenaren binnen de vereniging van eigenaars hechten veel waarden aan de kwaliteit van de schoonmaak en de leefomgeving.

Het maakt niet uit of het om een schoonmaakovereenkomst gaat of een eenmalige opdracht, ze staan altijd voor ons klaar.

Verkerk is een fijne samenwerkingspartner waar je maatwerk afspraken mee kan maken.

Niks is hen teveel, omdat zij in mogelijkheden denken en niet in problemen. Door deze opstelling komen we er samen altijd uit.”

Rachida Kariouh
Woonconsulent VvE diensten
Havensteder

IJsselmonde

“De samenwerking met de firma M.J. Verkerk verloopt zeer prettig en professioneel. Gemaakte afspraken vanuit de firma worden altijd nagekomen en medewerkers tonen zich flexibel op.

Bovendien zet M.J. Verkerk zich samen met ons in voor een schoon, heel en leefbare wijk.”

Sakina el Allouchi
Woonconsulent IJsselmonde
Havensteder

Woonforte

Meedenken om tot een goed resultaat te komen.
Al enige jaren werken wij tot volle tevredenheid met MJ Verkerk Facilitair. Woonforte heeft dit bedrijf zien groeien en een positieve ontwikkeling zien doormaken. De groei van het bedrijf heeft beslist geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit die zij leveren. De kracht van Verkerk is dat ze echt meedenken met de klant en een totaaloplossing bieden. Niet wat is het probleem, maar hoe kunnen we dit zo goed mogelijk aanpakken cq oplossen. Altijd bereid om iets extra’s te doen. Dit is voor Woonforte heel belangrijk, omdat er altijd huurders van ons bij betrokken zijn. Wij geven wel opdracht, maar onze huurders ervaren de uitvoering.”

Woonforte