Maatschappelijk verantwoord ondernemen

“We Go Green!”

MJ Verkerk is een onafhankelijk, open en gezond familiebedrijf. Voor de oprichting van ons bedrijf gaan we terug naar 2004 toen het bedrijf werd opgericht door zoon Mark en vader Jan. Destijds hadden we voor ogen om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk tevreden te stellen.

Voor mens, milieu en maatschappij

Algemeen directeur

Duurzaam, ofwel maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderwerp binnen onze organisatie. Het is voor ons een uitdaging om een goede balans te creƫren tussen de aandacht aan onze mensen, het milieu en de uiteindelijke winst van het bedrijf. Doordat wij diverse activiteiten uitvoeren en ons bedrijf continu in beweging is, blijft het cruciaal om de nieuwste ontwikkelingen in de gaten te houden maar ook de vooruitgang op deze gebieden te waarborgen. We zijn hierin erg transparant. Op de rechterzijde van deze pagina is een planning te zien waarin is aangegeven hoe we de komende jaren in onze bedrijfsvoering willen gaan implementeren. Verder innoveren wij ons continu op al deze gebieden met het uiteindelijke doel om de maximale winst voor zowel de mens, de maatschappij en het milieu te behalen.

Heeft u vragen?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Wij nodigen u uit om contact op te nemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

  • De door u ingevulde gegevens gebruiken wij alleen om uw e-mail te beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Voor direct telefonisch contact zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur. U kunt ook het formulier hiernaast invullen.

M.J. Verkerk Facilitair B.V.
Albert Einsteinweg 23a
2408 AP Alphen aan den Rijn