Schoonmaak-onderhoud

“Wij zijn niet ‘de’ schoonmakers maar ‘uw’ schoonmakers.”

Met ons professionele en klantgerichte team staan al uw wensen centraal.  Schoonmaken gaat verder dan het enkel stofzuigen of nat reinigen van uw vloeren en dat beseffen wij ons maar al te goed. ‘Vuil’ en ‘schoon’ zijn immers subjectieve begrippen die voor elk werkgebied een andere benadering vragen. Voordat we aan de slag gaan, is het cruciaal om alle wensen en gebreken uit het vorige contract gezamenlijk te bespreken.

Doordat we tekortkomingen bespreken, leren wij onze klant kennen en voorkomen we dat het contract achteraf wellicht niet aan alle wensen voldoet. Dit doel kunnen we alleen bereiken door middel van een plan. Zonder een plan blijft een doel slechts een wens en met enkel wensen bereiken we wellicht niet wat we allemaal willen: onze klanten door middel van maatwerk zo goed mogelijk van dienst zijn.

Voordat we aan de slag gaan

Tevreden klanten kunnen we naar onze mening enkel bereiken door programma’s op maat vast te stellen en deze later eventueel aan te passen. Bij kantoorschoonmaak halen we deze wensen bij de gebruikers op terwijl we op een wooncomplex met de beheerders en bewonerscommissies in gesprek treden. Door onze jarenlange ervaring zijn we gewend binnen servicekosten en budgetten van onze klanten tot oplossingen te komen. Of het nu een resultaat- of inspanningsgericht contract betreft, wij weten wat er van ons verwacht wordt en instrueren onze medewerkers voor ingang van het contract.

Werkprogramma op maat

Voor de meeste klanten voegt een standaard werkprogramma niets toe, de wensen van onze klant hebben wij hier immers niet in meegenomen. Tevreden klanten kunnen we naar onze mening enkel bereiken door programma’s op maat vast te stellen en deze later eventueel aan te passen. 

Binnen uw budget tot een oplossing komen

Door onze jarenlange ervaring zijn we gewend binnen servicekosten en budgetten van onze klanten tot oplossingen te komen. In het complex gaan we met de beheerders en bewonerscommissies in gesprek, zo weten wij wat er van ons verwacht wordt en instrueren onze medewerkers.

Service

Met een glimlach

Resultaat

Direct zichtbaar

Opgeleid

Schoonmaakteam

Schoon

Complex

Het leveren van een toegevoegde waarde

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het werkprogramma en de contractafspraken. Door middel van het signaleren van kapotte lampen, scharnieren of overlastproblemen zijn wij een toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze schoonmakers zijn de ogen en oren, oftewel het verlengstuk van de huismeester/wijkbeheerder. Uiteindelijk streven we gezamenlijk zo snel mogelijk naar een écht schoon pand. Daar is namelijk geen discussie over mogelijk, dat is écht schoon.

Heeft u vragen?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Wij nodigen u uit om contact op te nemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

  • De door u ingevulde gegevens gebruiken wij alleen om uw e-mail te beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Voor direct telefonisch contact zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur. U kunt ook het formulier hiernaast invullen.

M.J. Verkerk Facilitair B.V.
Albert Einsteinweg 23a
2408 AP Alphen aan den Rijn