Huismeesterservice

“Wij zorgen ervoor dat uw pand in goede conditie blijft”

Doordat wij vaak contact hebben met bewoners kunnen verschillende klachten snel worden opgepakt. Zo zijn wij gewend om kapotte lampen te melden. Dat heeft als voordeel dat we ze in dit geval alleen nog maar zelf hoeven te vervangen. De taken van een huismeester zijn breder dan alleen het vervangen van een lampje. Onze medewerkers zijn dan ook in het bezit van van alle benodigde sociale- en technische vaardigheden die er van een huismeester gevraagd worden.

Een open en klantgerichte aanpak

Hand- en spandiensten, het afhandelen van storingen maar ook een sociaal praatje met een bewoner is voor ons een dagelijkse bezigheid. Door onze open, klantgerichte aanpak bent u verzekerd van een huismeester die u ontzorgt en zo goed mogelijk met u meedenkt.

Structuur en flexibeliteit

Onze huismeester zorgt voor structuur en is flexibel. Benieuwd naar wat een huismeester voor u kan betekenen?

  • Verwijderen van vuil
  • Het afhandelen van klachten
  • Verrichten van gebouwonderhoud
  • Herstellen van kleine bouwkundige gebreken
  • Afhandelen van storingen aan technische installaties

Binnen uw budget tot een oplossing komen

Door onze jarenlange ervaring zijn we gewend binnen servicekosten en budgetten van onze klanten tot oplossingen te komen. In het complex gaan we met de beheerders en bewonerscommissies in gesprek, zo weten wij wat er van ons verwacht wordt en instrueren onze medewerkers.

Service

Met een glimlach

Resultaat

Direct zichtbaar

Opgeleid

Schoonmaakteam

Schoon

Complex

Het leveren van een toegevoegde waarde

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het werkprogramma en de contractafspraken. Door middel van het signaleren van kapotte lampen, scharnieren of overlastproblemen zijn wij een toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze schoonmakers zijn de ogen en oren, oftewel het verlengstuk van de huismeester/wijkbeheerder. Uiteindelijk streven we gezamenlijk zo snel mogelijk naar een écht schoon pand. Daar is namelijk geen discussie over mogelijk, dat is écht schoon.

Heeft u vragen?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Wij nodigen u uit om contact op te nemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Contact

Voor direct telefonisch contact zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur. U kunt ook het formulier hiernaast invullen.

M.J. Verkerk Facilitair B.V.
Albert Einsteinweg 23a
2408 AP Alphen aan den Rijn