Ongediertebestrijding

“Een taak die u het beste kan overlaten aan een expert.”

De aanwezigheid van ongedierte is slecht voor de hygiëne en kan in het slechtste geval zelfs ten koste gaan van uw gezondheid. Indien u ongedierte aantreft, zoekt u een bedrijf dat deze ongedierte snel voor u verwijdert. Bij ons bent u daarvoor op het juiste adres. Bij deze dienst staat namelijk een van onze kernwaarden, het ontzorgen van de klant, centraal.

Inspectie en passend advies

Bij constatering van ongedierte zorgen wij voor een snelle oplossing door middel van een inspectie en geven wij een passend advies om een dergelijke situatie in de toekomst te voorkomen. 

Voordelen van een expert

  • Snel ter plaatse

  • Volledig van het ongedierte verlost

  • Ervaring met o.a. knaagdieren, insecten en houtwormen

Binnen uw budget tot een oplossing komen

Door onze jarenlange ervaring zijn we gewend binnen servicekosten en budgetten van onze klanten tot oplossingen te komen. In het complex gaan we met de beheerders en bewonerscommissies in gesprek, zo weten wij wat er van ons verwacht wordt en instrueren onze medewerkers.

Service

Met een glimlach

Resultaat

Direct zichtbaar

Opgeleid

Schoonmaakteam

Schoon

Complex

Het leveren van een toegevoegde waarde

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het werkprogramma en de contractafspraken. Door middel van het signaleren van kapotte lampen, scharnieren of overlastproblemen zijn wij een toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze schoonmakers zijn de ogen en oren, oftewel het verlengstuk van de huismeester/wijkbeheerder. Uiteindelijk streven we gezamenlijk zo snel mogelijk naar een écht schoon pand. Daar is namelijk geen discussie over mogelijk, dat is écht schoon.

Heeft u vragen?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Wij nodigen u uit om contact op te nemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

  • De door u ingevulde gegevens gebruiken wij alleen om uw e-mail te beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Voor direct telefonisch contact zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur. U kunt ook het formulier hiernaast invullen.

M.J. Verkerk Facilitair B.V.
Albert Einsteinweg 23a
2408 AP Alphen aan den Rijn