Bedrijfscultuur

“Het familiebedrijf van Mark en Jan Verkerk”

MJ Verkerk is allemaal begonnen als familiebedrijf. Een kleine onderneming dat de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan in de facilitaire dienstverlening. Al sinds de oprichting wordt er niet gekeken naar wat men niet kan, maar wat men wel kan. Iedereen krijgt de mogelijkheid de werkzaamheden te doen waar hij of zij goed in is. Zo worden de werkzaamheden zo effectief mogelijk ingericht.

Onze missie

Wij, MJ Verkerk Facilitair, zijn trots op onze dienstverlening. We staan voor korte lijntjes, persoonlijke aandacht en een flexibele dienstverlening en dragen deze boodschap uit naar al onze medewerkers. We zijn een bedrijf dat al onze medewerkers met plezier naar het werk laat gaan. Alles volledig inrichten voor een schone en veilig omgeving. Deze missie is onderverdeeld in 3 niveaus.

We serve

Wij leveren u een schone en veilige omgeving.

We care

Wij zorgen voor onze medewerkers en onze opdrachtgevers.

We deliver

Wij innoveren en halen de hoge kwaliteitsnorm, iedere dag weer.

Onze visie

Een schoon gebouw draagt bij aan de kwaliteit van leven en de productiviteit van uw eindgebruikers, of dit nu bewoners of medewerkers zijn. Doordat we proactief te werk gaan, onze afspraken nakomen en samenwerken met onze opdrachtgevers, ontzorgen we hen. We helpen een bewoner met een zware boodschappentas graag de trap op, functioneren als een luisterend oor indien we denken dat dit nodig is, uiteindelijk staat de klant bij ons altijd centraal. Op deze manier kunnen wij maximaal bijdragen aan de omgeving die voor uw bewoners of medewerkers zo belangrijk is.

Kernwaarden

Respect en waardering dragen we uit richting onze medewerkers en onze medewerkers richting onze klanten. We werken met een team van vaste medewerkers die opgeleid zijn om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te ontzorgen. Daarbij zijn onze gecertificeerde mensen uitgerust met de benodigde materialen en middelen, welke ons helpen elke klus efficiënt en naar behoren uit te voeren. Onze dienstverlening kent geen grenzen, voor onze klanten staan we dag en nacht klaar. We willen ons door het leveren van een klantgerichte en innovatie dienstverlening bij zowel nieuwe als huidige klanten blijven onderscheiden. Beloftes zijn enkel waardevol als je ze ook nakomt. Direct presteren zit in ons bloed, wij staan er vanaf het begin.

Persoonlijk

• Meedenkend
  • Altijd aanspreekbaar
  • Contact met opdrachtgevers en bewoners

Ondernemend

• Flexibel
  • Klantgericht
  • Onafhankelijk

Betrokken

• Verbonden met elkaar
  • Goede communicatie
  • Samen op zoek naar de beste oplossing

Duidelijk

• Altijd met badge en pasfoto
  • Herkenbare en duurzame werkkleding

Heeft u vragen?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Wij nodigen u uit om contact op te nemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Contact

Voor direct telefonisch contact zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur. U kunt ook het formulier hiernaast invullen.

M.J. Verkerk Facilitair B.V.
Albert Einsteinweg 23a
2408 AP Alphen aan den Rijn