Gevelreiniging

“De gevel is het visitekaartje van uw pand, deze moet er dus als nieuw uit zien”

De eerste indruk van uw pand heeft wellicht nog meer te doen met gevelreiniging dan met glasbewassing zeker als je streeft naar een verlengde levensduur van het pand. Als het nu gaat om het verwijderen van mos, aanslag, verfresten of andere vervuiling, wij bieden een oplossing op maat waardoor u kunt streven naar een langere levensduur en uw pand een nettere uitstraling kent.

Voor een nette uitstraling van uw pand

Om deze werkzaamheden zo goed mogelijk te verzorgen, zijn ook hier dezelfde voorwaarden als bij de glasbewassing van toepassing. Zo maken we gebruik van de meest moderne technieken, zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde certificaten en benaderen wij door middel van een risico-inventarisatie elk pand op een veilige manier.

Binnen uw budget tot een oplossing komen

Door onze jarenlange ervaring zijn we gewend binnen servicekosten en budgetten van onze klanten tot oplossingen te komen. In het complex gaan we met de beheerders en bewonerscommissies in gesprek, zo weten wij wat er van ons verwacht wordt en instrueren onze medewerkers.

Service

Met een glimlach

Resultaat

Direct zichtbaar

Opgeleid

Schoonmaakteam

Schoon

Complex

Het leveren van een toegevoegde waarde

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het werkprogramma en de contractafspraken. Door middel van het signaleren van kapotte lampen, scharnieren of overlastproblemen zijn wij een toegevoegde waarde voor onze klanten. Onze schoonmakers zijn de ogen en oren, oftewel het verlengstuk van de huismeester/wijkbeheerder. Uiteindelijk streven we gezamenlijk zo snel mogelijk naar een écht schoon pand. Daar is namelijk geen discussie over mogelijk, dat is écht schoon.

Heeft u vragen?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Wij nodigen u uit om contact op te nemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

  • De door u ingevulde gegevens gebruiken wij alleen om uw e-mail te beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Voor direct telefonisch contact zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur. U kunt ook het formulier hiernaast invullen.

M.J. Verkerk Facilitair B.V.
Albert Einsteinweg 23a
2408 AP Alphen aan den Rijn