Over MJ Verkerk Facilitair

In 2004 hebben Jan en Mark Verkerk MJ Verkerk Facilitair opgericht in Alphen aan den Rijn. Projecten bevinden zich grotendeels in Zuid-Holland maar ook in Noord-Holland en Utrecht worden facilitaire diensten verricht. Jan en Mark Verkerk vinden het belangrijk dat elke klant tevreden is over uitgevoerde schoonmaak, schilder en hovenierswerkzaamheden. Daarom wordt er gewerkt met een vast team van 16 vakmensen en eigen materialen, middelen en machines. Zo kan er onafhankelijk worden gewerkt en is top kwaliteit geen doel maar het resultaat.

Vestigingen in Alphen aan den Rijn en Rotterdam

Sinds de oprichting in 2004 is MJ Verkerk Facilitair uitgegroeid tot een solide leverancier van schoonmaak, glasbewassing, schilder- en hovenierswerkzaamheden met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Rotterdam die staat voor tevreden klanten. Er wordt gewerkt aan gebouwen en buitenterreinen van vastgoedeigenaren, woningbouwcorporaties, gemeenten, provincies, verenigingen en stichtingen.

Facilitair management voor meer rendement

Elke facilitaire dienst kan MJ Verkerk Facilitair u leveren. Bij het leveren van meer dan een facilitaire dienst zijn er volop mogelijkheden voor optimalisatie. Dit noemen we facilitair management. Door het zorgvuldig afstemmen van schoonmaak, hoveniers-, schilder en onderhoudswerkzaamheden kan MJ Verkerk Facilitair u voordeel bieden. Wilt u weten hoe dit werkt? Bel 0616098239 of laat uw gegevens achter in het contactformulier.